Onze gastenkamers

800true dots bottomright 170true true 2000http://www.latourdegiry.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/boosteo
 • 0 fade false 60 bottom 30
  Slide1
 • 0 fade false 60 bottom 30
  Slide2
 • 0 fade false 60 bottom 30
  Slide3

Vijf unieke kamers

Une de nos chambres d'hôtes Alle kamers bevinden zich in het woonhuis van een zeventiende-eeuwse kasteelboerderij, in het hart van de Côte d’Or. Elke kamer heeft haar eigen oriëntatie en eigen karakteristieken. De een krijgt meer zon, de andere heeft een weidser uitzicht op de omringende heuvels… We hebben gastenkamers op maat van ieders behoefte:

 • 1 kamer voor 3 personen met 3 bedden van 80 x 200, of een bed van 80 x 200 en een dubbel bed 2 maal 80 x 200
 • 1 kamer voor 3 personen met een groot tweepersoonsbed van 140 × 190 en een bed van 190 × 90
 • 1 kamer voor 5 personen met twee dubbele bedden van 140 × 190 en een enkel bed van 190 x 90
 • 2 kamers voor 2 personen, telkens met een tweepersoonsbed van 140 × 190

 

De gastenkamers met ontbijt
1 persoon75€/dag 72€/dag vanaf de tweede nacht
2 Personen92€/dag 88€/dag vanaf de tweede nacht
3 Personen126€/dag 115€/dag vanaf de tweede nacht
4 Personen160€/dag 144€/dag vanaf de tweede nacht
5 Personen180€/dag 170€/dag vanaf de tweede nacht
In deze prijzen is de toeristenbelasting van 0,60 € / persoon /nacht niet inbegrepen.
Pas d'animauxHuisdieren zijn welkom maar binnenshuis niet toegelaten.
Boek nu
 
 

Charme en comfort

Des chambres d'hôtes avec salles de bains privatives Ons gastenverblijf combineert authentieke charme met modern comfort. De balken van de middeleeuwse dakstructuur bepalen mee de tijdloze charme van onze kamers, die allemaal beschikken over hun eigen badkamer, voorzien van alle hedendaags comfort.

In onze B & B hebben wij gekozen voor eenvoud en kwaliteit. Daarom is er geen televisie of achtergrondmuziek, maar wel de rust van het platteland, het milde klimaat van de Bourgogne en een rijke natuurlijke omgeving. U kan wel gratis verbinding maken met het internet via de wifi van La tour de Giry.

 

Tijd voor ontbijt

Nos tarifs de chambre d'hôtes comprennent le petit déjeuner Ochtend’s kan u genieten van een uitgebreid ontbijt in de gemeenschappelijke rustieke eetzaal, op de begane grond van het woonhuis. U degusteert er de rustieke kwaliteiten van een stevig ontbijt.

De ontbijttafel staat gedekt tussen 7.30 en 9.30.

Aan onze tafel bieden wij slechts kwaliteitsproducten. Onze zelfgemaakte confituren zullen u doen dromen van uw kindertijd. Onze bakker levert elke ochtend vers brood en croissants. Wij serveren u alle energie die u nodig hebt voor het verkennen van de Côte d’Or.

 

Allemaal redenen om langer te blijven

Bénéficiez de tarifs préférentiels pour la location de nos chambres d'hôtes De rijkdom van de Côte d’Or nodigt uit tot een langer verblijf. Wij willen dat graag aanmoedigen en verlenen u een korting vanaf de tweede nacht in onze kamers.

En waarom zou u niet ook genieten van de geneugten van onze keuken? Aan onze gastentafel kan u het plezier delen van gezamenlijke maaltijden, bereid met culinaire passie en gedeeld met uitgelezen gasten. Wij koken met kwaliteitsproducten uit de buurt en groenten uit de eigen moestuin. Vanaf vijf dagen geven wij u graag een 10% korting op het bedrag van uw verblijf als u met ons en onze andere gasten dineert.

 
Routebeschrijving

Plan Hier vindt u de route waarlangs u snel de heerlijkheden kan ontdekken die wij te bieden hebben.

Zie onze locatie.
 
Een vraag? Een reservering?

Tel Op zoek naar ontspannende logies in de Côte d’Or of een uitvalsbasis om de Bourgogne te ontdekken?

Neem contact met ons op.