La Tour de Giry

Een rustig en ontspannend gastenverblijf

Onze landelijke gîte is een oase van kalmte in het ongerepte hart van Bourgondië, vlakbij het nationale park van de Morvan. Rust, respect en liefde voor de natuur zijn de waarden die we graag met onze gasten delen op deze historierijke kasteelboerderij. Wij renoveerden zelf de schaapsstal tot een functioneel vakantiehuis zodat bezoekers van de Côte d’Or er kunnen genieten van de charmes van de traditie en alle modern comfort. Reizigers op zoek naar authenticiteit zij hier aan het juiste adres.

Vijf gastenkamers

De vijf charmante gastenkamers liggen op de eerste verdieping van het woonhuis van de kasteelboerderij, met zicht op het altijd prachtige landschap van Auxois en Morvan. Knoop weer aan met het verleden onder het eeuwenoude dakgebinte van de kamers, zo typisch voor oude gebouwen van de Côte d’Or. Met een eigen badkamer, een stevig en eerlijk ontbijt en de extra voordelige tarieven vanaf de tweede nacht is La tour de Giry een zinnelijke pleisterplaats vol comfort en kalmte. Elke ochtend opnieuw twinkelt het vogelgezang terwijl de zon de dauw doorklieft op de groene heuvels van de Bourgogne.

 

De gastentafel

Aan onze gastentafel serveren wij eerlijke, huisgemaakte gerechten met verse en geselecteerd producten uit eigen tuin en van lokale leveranciers. Wij verzorgen onze eigen landbouwproductie, geheel in lijn met ons eco-vriendelijke engagement en onze culinaire passie. Kippen, konijnen, eenden en moestuin: ons land levert elke dag verse, gezonde producten waarmee we (h)eerlijke gerechten bereiden die ook de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Ons gastenverblijf in het hart van de Bourgogne kan vijftien gasten verwelkomen om gezamenlijk te genieten van al dat authentieke lekkers, terwijl verhalen, ideeën en passies worden uitgewisseld.

Tussen natuur en cultuur

Onze kasteelboerderij in Chazelle l’Echo is ideaal gelegen voor de verkenning van de Côte d’Or. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het groen van het natuurpark van de Morvan. Talloos zijn de gelegenheden voor fietstochten, wandelingen, tochten te paard, varen en vissen. Liefhebbers van geschiedenis, architectuur en cultuur kunnen zich laven aan de rijke geschiedenis van deze streek. De abdij van Fontenay, de middeleeuwse stad Semur-en-Auxois en de archeologische site van Alesia zijn maar enkele van de vele pareltjes die op ontdekking wachten.

Facebook!

Vakantiehuis Onze gastenkamers Côte d'Or 21 - La Tour de Giry
Routebeschrijving

Plan Hier vindt u de route waarlangs u snel de heerlijkheden kan ontdekken die wij te bieden hebben.

Zie onze locatie.
Een vraag? Een reservering?

Tel Op zoek naar ontspannende logies in de Côte d’Or of een uitvalsbasis om de Bourgogne te ontdekken?

Neem contact met ons op.