Onze gastentafel

800true dots bottomright 170true true 2000http://www.latourdegiry.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/boosteo
  • 0 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 0 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 0 fade false 60 bottom 30
    Slide3

Samen aan tafel

La table d'hôtes de la Tour de Giry Wij uitnodigen u van harte uit om aan te schuiven aan onze gezamenlijke gastentafel waar wij heerlijke gerechten uit de lange gastronomische traditie van de Côte d’Or opdienen. Onze rustieke eetzaal met Frans plafond met zijn zeventiende-eeuwse open haard vormt het hart van ons huis en is de plek waar u kan genieten van lekkere maaltijden bereid met culinaire passie en met de producten uit eigen tuin. Het avondmaal wordt geserveerd om 20.00.

 

Prijzen
1 volwassene34€
1 kind (onder 12)16€
N.B. : Graag 24 uur op voorhand reserveren.
Pas d'animauxHuisdieren zijn welkom maar binnenshuis niet toegelaten.
Boek nu
 
 

Vijftien gasten aan tafel

Notre table d'hôtes accueille jusqu'à 15 personnes Ontmoeting en uitwisseling zijn de basisingrediënten van de maaltijden die we opdienen. Aan onze gastentafel kunnen maximaal vijftien mensen plaats nemen, zodat de groep niet te groot wordt voor echte gesprekken. Niets is bevorderlijker voor het ontmoeten van andere reizigers dan het genot van culinaire heerlijkheden van de Bourgogne.

Anders dan een restaurant staat een gastentafel voor een levenskunst, een andere manier om een maaltijd te beleven. Onze gasten komen uit heel Europa, onze tafel nodigt uit om elkaar over de grenzen van talen en culturen heen te ontmoeten. We spreken zelf vijf talen en slaan graag de bruggen over de taalverschillen heen. Laat u verleiden tot onderdompeling in de rijkdom van Europa! Samen aan dezelfde tafel, genietend van het eten en het leven, kan u zich laten meevoeren in de rijkdom en de waarden van de wereld.

 

Huisgemaakt, van eigen oogst

Notre potager : la source des plats de notre table d'hôtes Omdat alleen het beste goed genoeg is, bereiden we onze gerechten met groenten, fruit, kippen, konijnen, parelhoenen en eenden geteeld en gekweekt op onze eigen boerderij. Het rundvlees komt van een nabijgelegen boerderij. Duurzame en verantwoorde consumptie zijn de uitgangspunten van onze keuken.

Als u prijs stelt op de echte smaak van eerlijke dingen en wil weten wat u eet, is onze tafel een uitgelezen plek van de smaak. Wij kiezen voor verse, lokale producten zodat u kan genieten van de vele hoogstaande streekproducten van de Côte d’Or. Aan onze tafel ontdekt u de eenvoudige genoegens en rijke smaken van de Bourgondische keuken.

 

Geselecteerde gerechten bereid met passie

Nos plats sélectionnés et confectionnés avec passion à notre table d'hôtes Van voorgerecht tot dessert zoeken wij naar de beste recepten. Daarbij primeren de puurheid en de authenticiteit, zonder toegevingen aan de kwaliteit. Zowel de traditionele specialiteiten van de Côte d’Or tot de hoogstandjes van de lokale chefs komen bij ons op tafel.

U kan proeven van huisgemaakte rillettes, taart met groenten uit de tuin, lamsbout, bloedworst of succulente desserts. U kan bij ons gerechten van vroeger, vergeten groenten en delicate smaken en geuren herontdekken. Herinneringen aan vroeger zullen naar boven komen bij het proeven van onze ouderwetse boeuf bourguignon. Onze maaltijden staan voor plezier en emotie.

 
Routebeschrijving

Plan Hier vindt u de route waarlangs u snel de heerlijkheden kan ontdekken die wij te bieden hebben.

Zie onze locatie.
 
Een vraag? Een reservering?

Tel Op zoek naar ontspannende logies in de Côte d’Or of een uitvalsbasis om de Bourgogne te ontdekken?

Neem contact met ons op.